راهنمای انتخاب نرم افزار حسابداری رستوران

راهنمای انتخاب نرم افزار حسابداری رستوران

زمانی که نوبت به راه اندازی یک رستوران موفق برسد جنبه های زیادی برای مدیریت و حسابداری رستوران پیش رو خواهید داشت. در این مطلب به بیان توصیه هایی می پردازیم که بسیار کارآمدو مفید می باشد.

در هنگام راه اندازی یک رستوران شاید بیشترین اهمیت به طراحی و اجزای مسحور کننده محیط رستوران داده شود و حسابداری در درجه اهمیت کمتری قرار بگیرد. این در حالیست که برخی معتقدند حسابداری یک رستوران مهمترین اصل برای راه اندازی آن می باشد.حتی اگر بهترین حسابدار شهر را استخدام کنید باز هم باید تمامی اطلاعات و سوابق مالی خود را به صورت دقیق و سازمان یافته نگهداری کنید.خوشبختانه اگر شما از یک سیستم حسابداری خوب استفاده کنید، بسیار از تسک های حسابداری به صورت خودکار انجام خواهد شد.

نرم افزارهای حسابداری تسک های مشابه را مدیریت می کنند اما شما به عنوان یک رستوران دار می خواهید نیازهای خاص خود را با استفاده از یک سیستم حسابداری رستوران برطرف کنید.اگر شما یک رستوران دار مجرب و باسابقه هستید، احتمالا یک لیست طولانی از نیازها بر اساس تجربه های قبلی خود خواهید داشت.

از آنجا که حسابداری، گزارش گیری و مدیریت مالیات از مهمترین وظایف مدیریت رستوران می باشد،مطمئنا شما از وقت گذاشتن برای ایجاد یک لیست طولانی از نیازها و اهداف خود برای نرم افزار حسابداری بهره مند خواهید شد.

 

علاوه بر ویژگی های اصلی حسابداری ، می توانید فاکتورهای زیر را نیز در نظر بگیرید:

یکپارچگی :
چه برنامه ها و اپلیکیشن های تجاری پر کاربردی با نرم افزار حسابداری شما کار خواهد کرد؟ قطعا یکی از نیازهایتان امکان اتصال نرم افزار حسابداری به سیستم پرداخت  (POS)، می باشد.همچنین ممکن است نیاز داشته باشید که نرم افزار ردیابی زمان کارکرد کارمندان و یا برنامه مدیریت موجودی خود را با نرم افزار حسابداری مورد استفاده ادغام کنید.

هزینه :
مادامی که عملکرد مهم تر از صرفه جویی در چند صد هزار تومان است، هزینه اهمیت پیدا می کند.قطعا برای خرید یک سیتم حسابداری رستوران باید ویژگی ها و امکانات نرم افزارها به اضافه قیمت آن ها را مقایسه و بررسی کنید. به خصوص ویژگی های مورد نیاز در مقایسه با هزینه این ویژگی ها.

مکان :
برخی از نرم افزارهای حسابداری تنها برای یک کسب و کار و یا یک مکان خاص در نظر گرفته شده است. اگر قصد توسعه و گسترش دارید، قطعا نیاز به سیستم حسابداری خواهید داشت که همراه با کسب و کار شما رشد و توسعه یابد.
کارکنان :
اگر در کسب و کار خود تعدادی کارمند دارید،وظایفی نظیر حقوق و دستمزد، ردیابی زمان کارکرد کارمندان، مالیات بر اشتغال و سایر برنامه ریزی ها و زمانبندی ها را نیز در انتخاب نرم افزار حسابداری خود در نظر بگیرید.

ردیابی موجودی :
اکثر نرم افزارهای حسابداری پایه عملیات مربوط به هزینه های پیچیده و توابع موجودی را ندارند.شما نیاز به پیدا کردن نرم افزاری خواهید داشت که تمام نیازهای شما را ساپورت کند، یا به عنوان یک نرم افزار جداگانه یا با یکپارچه سازی نرم افزار حسابداری.

گزارش گیری :
امکان گزارش گیری پیشرفته معمولا شامل هزینه اضافی می باشد. اگر شما نیاز دارید که گزارش دقیق صورتهای مالی و بودجه بندی پروژه ها را برای نیازهای خود یا سرمایه گذاران تهیه و تنظیم کنید، در نظر داشته باشید که امکان گزارش پیشرفته را به نرم افزار حسابداری خود اضافه کنید.

مالیات :
بسیاری از نرم افزارهای حسابداری به شما امکان اضافه کردن اطلاعات مالیاتی به روز برای فروش و همچنین حقوق و دستمزد را ارائه می دهند. این امکان اغلب هزینه بیشتری دارد، اما می تواند ارزش اضافه کردن آن را داشته باشد.

مدیریت دارایی :
اکثر نرم افزار های حسابداری دارای امکان موجودی اولیه هستند، اما ممکن است نیاز به پیگیری دارایی های فیزیکی مانند کامپیوتر، تجهیزات آشپزخانه و دستگاه های POS سیار و …نیز داشته باشید. اگر به این امکان نیاز دارید، بررسی کنید که آیا نرم افزار حسابداری شما می تواند این نوع امکانات را مدیریت کند یا خیر.

پایانه فروشگاهی(POS) :
بسیاری از نرم افزارهای حسابداری رستوراندستگاه های کارتخوان (POS) سازگار با خود را ارائه می دهند.این شما هستید که باید تصمیم بگیرید که آیا می خواهید از یک سیستم POS ثالث استفاده کنید و یا از یکی از دستگاه های کارتخوانی که توسط نرم افزار حسابداریتان ارائه می شود استفاده کنید.

 

منبع: business.com

 

مقالات مرتبط :

 

محصول:

برچسب ها : ::

صدای شما را می‌شنویم