نرمافزارهای حسابداری چه کمکی به کسب و کارها میکند
امروزه کار با نرمافزارهای حسابداری باعث تغییرات زیادی در امور حسابداری حوزههای مختلف میشود، علاوه بر ایجاد نظم و دسترسی به اطلاعات، موجب رونق و سود دهی بیشتر در بازار کسب و کار شده است. در حقیقت این نرمافزارها باعث آسان تر شدن و تسریع در امور حسابداری و مالی در زمینههای گوناگون کاربردی برای شرکتها، فروشگاهها، کارخانهها و غیره میشود.
با پیشرفت تکنولوژی و همسویی جامعه با فناوریهای نوین استفاده از برنامههای حسابداری هم رایج شده و این امر در بازار کسب و کار تغییر بزرگی در شرح وظایف کارکنان و نیروی کار حسابداری ایجاد کرده است.
حضور نرمافزارهای حسابداری بخشی از مسئولیتهای کاربران را به عهده گرفته و از طرفی باعث سرعت بخشیدن و آسانتر شدن رسیدگی به امور مالی و بخش حسابداری شده است.
واحدهای مالی و حسابداری شرکتها کارخانهها و اصناف برای انجام امور مالی، حسابداری در زمینههای مختلف استفاده کاربردی از نرمافزارها دارند. بخشهای اصلی که نرمافزار حسابداری در آن نقش مهمی را ایفا میکند انبارداری و دارایی، حسابهای بانکی و صندوقها، صورتهای مالی میباشد که سرعت بخشیدن و سهولت کار در بخش حسابداری می تواند یکی از دلایل رونق و سوددهی بیشتر در بازار کسب و کار باشد.
امکانات نرمافزارهای حسابداری
به طور کلی واحدهای تجاری و صنفی در زمینههای زیر میتوانند از نرمافزارهای حسابداری بهره برداری کنند:
- از کالاها و خدمات و طرف حسابهای خود بانک نگهداری اطلاعات داشته باشند که در صورت لزوم بتواند از آنها گزارشهای مورد نظر را اخذ نمایند.
- حسابهای بانکی خود را در نرم افزار تعریف کنند و بر اساس برداشتها و ورودیها و خروجیهای حساب خود مطلع شوند.
- مراودات و تعاملات مالی خود با طرف حسابها را ثبت و نگهداری کنند و در صورت لزوم به راحتی از این اطلاعات گزارش تهیه نمایند.
- تاریخهای وصول چکهای دریافتی و پرداختی خود را با استفاده از امکانات راس گیری محاسبه و ثبت کرده و برای دریافت و پرداخت آنها برنامهریزی نمایند.
- دفعات شمارش انبار گردانی و سفارشهای خرید و فروش را ثبت کرده و از وضع موجودی کالای خود به راحتی در پشت میز کار و یا گوشیهای همراه خود اطلاعات مورد نیاز را کسب نمایند.
- برای فروش اقساطی اجناس به مشتریان خود و مدیریت اقساط بانکی خود روش های نظارت و مدیریت داشته باشند.
- انواع فاکتورها به تفکیک خرید، فروش، برگشت از خرید و فروش، فاکتورهای امانی، ضایعات و پیش فاکتورها را در راستای خدمات صنف خود صادر کنند.
- با استفاده از امکانات امور مالی و امکان انواع پرداخت ها، سندهای حسابداری و مجوزها و حوالههای ورود و خروج کالا را صادر نمایید.
- قالب و ظاهر فاکتورها و اسناد را بر اساس نیاز و دلخواه خود طراحی و چاپ نمایند.
- امور مالی و حساب سود و زیان خود را گزارشگیری کرده و برای برنامههای آینده با اطلاعات و نگاهی همه جانبه تصمیم گیری کنند.
- در هر زمان و یا در پایان دوره های مالی خود بتواند از کلیه اطلاعات نسخه های پشتیبان تهیه کرده و امکان آرشیو فایلهای اطلاعات انجام دهد.
ویژگیهای یک نرمافزار حسابداری مناسب برای اصناف
یک نرمافزار حسابداری که مناسب اصناف و کسب و کارها باشد دارای گروه پشتیبانی است که دو مسئولیت مهم رفع مشکالات احتمالی و به روز رسانی نرمافزارها را به عهده دارند چرا که سرعت تغییرات و افزایش نیاز صاحبان کسب وکار ایجاب میکند نرمافزاری برای انجام امور مالی خود تهیه کنند که جوابگوی این تغییرات و نیازها باشد.
در برخی از شرکتها بنا بر نیاز مشتریان و صاحبان کسب و کار نرمافزارهای متناسب با صنف و بر اساس کاربریهای آن کسب و کار برنامهریزی، طراحی و تهیه شده است. مطالعه کسب اطلاعات و آگاهی از نیاز انواع اصناف کمک میکند که امکانات امور حسابداری و مالی برای هر فعالیت صنفی منحصر به همان صنف طراحی شود و این اختصاصی شدن نرمافزارها موجب دسترسی آسان و سرعت تهیه و استفاده از انواع نرمافزارها میشود.
پس اختصاصی دیده شدن در نرمافزارها حسابداری میتواند یکی از مهمترین ملاکهای انتخاب و خرید نرمافزار توسط کاربران و صاحبان کسب و کار باشد چرا که توجه تولید کننده نرمافزار به نیازهای انواع کسب و کار، نشان از دانش، آگاهی و مطالعه حرفه ایی دارد که هدفش ارائه خدمات مالی و حسابداری در جامعه می باشد.
نتیجه گیری
با توجه به موارد ذکر شده میتوان گفت استفاده از نرمافزارهای حسابداری در دنیای پرشتاب امروزی برای همه کسب و کارها اجتناب ناپذیر است و منفعت های چند سویه برای مدیران صنف های مختلف دارد از کسب اطمینان و آسوده خاطر شدن از درج و ثبت اطلاعات گرفته تا صرفه جویی در بکارگیری نیروی کار، ولی ضروری است، اصناف که درگیر مشکلات عدیده کسب و کار خود هستند نیز با مطالعه و توجه به نیازهای خود یک نرمافزار حسابداری متناسب با فعالیت ها و نیازمندی خود تهیه کند تا باری از دوششان برداشته شود.
Notice: Undefined variable: captcha in /home/holooco/domains/holoo.co.ir/public_html/wp-content/themes/websima/includes/comments.php on line 101
Warning: Use of undefined constant ZEETEXTDOMAIN - assumed 'ZEETEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/holooco/domains/holoo.co.ir/public_html/wp-content/themes/websima/includes/comments.php on line 121
Warning: Use of undefined constant ZEETEXTDOMAIN - assumed 'ZEETEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/holooco/domains/holoo.co.ir/public_html/wp-content/themes/websima/includes/comments.php on line 135
Warning: Use of undefined constant ZEETEXTDOMAIN - assumed 'ZEETEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/holooco/domains/holoo.co.ir/public_html/wp-content/themes/websima/includes/comments.php on line 137
Warning: Use of undefined constant ZEETEXTDOMAIN - assumed 'ZEETEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/holooco/domains/holoo.co.ir/public_html/wp-content/themes/websima/includes/comments.php on line 150
Warning: Use of undefined constant ZEETEXTDOMAIN - assumed 'ZEETEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/holooco/domains/holoo.co.ir/public_html/wp-content/themes/websima/includes/comments.php on line 156
Warning: Use of undefined constant ZEETEXTDOMAIN - assumed 'ZEETEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/holooco/domains/holoo.co.ir/public_html/wp-content/themes/websima/includes/comments.php on line 158
Warning: Use of undefined constant ZEETEXTDOMAIN - assumed 'ZEETEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/holooco/domains/holoo.co.ir/public_html/wp-content/themes/websima/includes/comments.php on line 160
Warning: Use of undefined constant ZEETEXTDOMAIN - assumed 'ZEETEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/holooco/domains/holoo.co.ir/public_html/wp-content/themes/websima/includes/comments.php on line 162
Notice: Undefined variable: comment_ID in /home/holooco/domains/holoo.co.ir/public_html/wp-content/themes/websima/includes/comments.php on line 22
نسخه آزمایشی میخواهم؟
Notice: Undefined variable: comment_ID in /home/holooco/domains/holoo.co.ir/public_html/wp-content/themes/websima/includes/comments.php on line 22
باسلام و عرض ادب
احتراما اطلاع میرساند در حال حاضر این امکان بر روی وب سایت موجود نمی باشد. برای مشاهده دموی نرم افزار حسابداری هلو، می توانید به نمایندگی های ما مراجعه کرده و از آنها درخواست دمو کنید.
باتشکر